Начало / Готини сайтове / Ревю на inisess-shop.com – онлайн магазин за дрехи и аксесоари
Ревю на inisess-shop.com – онлайн магазин за дрехи и аксесоари

Ревю на inisess-shop.com – онлайн магазин за дрехи и аксесоари

Сподели ревюто

Кои са Inisess shop

Inisses-shop е истинско онлайн модно ревю, онлайн среща на потребителя с най-доброто от света на модата; отлична възможност за бързо и удобно онлайн пазаруване от много богат избор модни облекла, модни аксесоари, модни принадлежности в категориите: дамски дрехи и облекла за нея; мъжко облекло за него; аксесоари, колекции; топ оферти за всеки ден, сезонни оферти и сезонни колекции; също така, промоции, предложения за намаления и разпродажби: БЛОГ с полезни статии от света на модата и в полза на потребителите да се възползват от най-добрите модни съвети и предложения.

Модната концепция на Inisess, следва тенденциите и предложенията от света на модата и от разнообразните модни колекции на най-престижните марки и дизайнери в модата. Дрехи и облекла, съчетания на дрехи и аксесоари, съчетания на дрехи с обувки, сезонни костюми, сезонна мода, предложения от актуалните тенденции в модата за мъжко и дамско облекло.

Сайтът предлага максимално удобно достигане до модните предложения, чрез оптимизирано търсене по категории и подкатегории. Подкатегориите предлагат лесно ориентиране и сортиране на облеклото и аксесоарите според уместност, най-висока и най-ниска цена, нови предложения, най-продавани.

Предлагани продукти:

Категорията За Нея, дава предимство на дамите да обслужват своя огромен моден свят с качествени модни предложения в подкатегориите: Дамски кожени палта, FUNSTORM якета, дамски сака, поли,  рокли, костюми, дамски панталони, дамски дънки, INISESS якета, ризи/блузи, дамски елек, дамски спортни екипи, дамски суитшърт, тениски, потници,

За Него е мъжката модна категория, която предлага елегантност и дискретност в мъжкото излъчване с оригинални модни предложения в подкатегориите: мъжки панталони, INISESS мъжки панталони, FUNSTORM мъжки панталони, FLAIR мъжки спортни облекла.

В категорията Аксесоари, модни предложения за допълнение към облеклото в изключителен стил и елегантност: подкатегории за часовници, часовници с гривни, обици, колие, гривни, пръстени.

Категорията Колекции, се следи периодично за обновяване на подкатегориите INISESS колекции, FLAIR колекции, FUNSTORM колекции. Категорията Продукти на деня се обновява постоянно и предлага намаления на облекла, дрехи и аксесоари, топ оферти за господа и дами, за пораснали момичета и момчета В сайта има сезонна категория, която може да се променя в зависимост от сезона, тя следва тенденциите в облеклото за конкретното време от година.

Плюсове

  • Качество на предлаганото облекло, гарантирано от престижните марки и дизайнерски решения;
  • Следване на модните тенденции и актуализиране на предложенията за потребителите;
  • Голямо разнообразие от предложения в различните категории;
  • Бързо и лесно ориентиране в сайта, бързо и лесно онлайн-пазаруване;
  • Галерия с колекции и възможност за вдъхновение от модните тенденции;
  • Бърз преглед и достъп до всеки продукт на сайта.
  • Достъп до световната мода

 

Изборът на дрехи, облекла и аксесоари и пазаруването от inesses-shop.com, е изцяло в духа на фирмата да предостави на българския пазар, качество, стил, комфорт, индивидуалност и самочувствие на най-широк кръг от клиенти в цялата страна.

 

Полезни връзки

Официален сайт на inisess-shop.com
Facebook страница

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top