Начало / Готини сайтове / Ревю на Fashioncolors.bg
Ревю на Fashioncolors.bg

Ревю на Fashioncolors.bg

Сподели ревюто

Какво да търся в избора на трикотаж

Лятото бързо се приближава и си отива, а вие винаги трябва предварително да сте настроили часовника си с модата от световните подиуми.

За съжаление, не всички имат време да подготвят фигурата си за демонстрацията на плажа. Причините за това са много – диетата не помогна, нямате време да посетите фитнес залата или здравословни проблеми. Но въпреки всичко, което искате е да изглеждате грандиозно и красиво, предизвиквайки усещане за възхищение. В този случай има само един изход – избора на подходящия бански костюм и доза комплименти от: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/149-царя-на-комплиментите.

Говори се, че банският костюм във всеки случай, трябва да е избран много внимателно и ако една и съща задача е да скрие недостатъците и да подчертае достойнството, изборът трябва да даде повече време и внимание. В края на краищата, неправилно избран бански може да „скрие“ всичко, което бихте желали. Компетентно съвпадащ бански костюм ще може да скрие допълнителните мазнинки и дори да извае грешните пропорции на фигурата.

Подобна роля имат и: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/лятото-и-късите-панталони-с-висока-тал.

Основното правило в този случай: всичко, което трябва да бъде скрито е затъмнено, всичко, което трябва да се покаже е изяснено. По този начин ярък или светъл потник или горнище ще привлече вниманието към бюста, а на тъмното долнище ще се скрие неравните бедра.

Естетичната страна е много важна, но е необходимо банският кост да бъде удобен. Често се случва, че избраният бански костюм важна роля да има цветът, който не е водещ, а само украсява и подчертава всичко, което е необходимо. От значение е и той да ви е по мярка. Така ще можете да размахвате ръцете си в различни посоки, да клякате, да танцувате, да скачате – всичко. Ако при проби по време на покупка е удобен и може да правите всичко това, то значи костюмът за къпане се вписва перфектно.

Необходимо е да обърнете внимание на качеството на материала, от който е изработен банският костюм: колко позволява на кожата да диша, дали цветовете не се смесват. Освен това е важно да проверите шевовете и качеството. Ако всички параметри отговарят, можете безопасно да вземете бански костюм, който в бъдеще ще донесе много радостни минути.

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top