Начало / Готини сайтове / Ревю на сайт zid-ko.com
Ревю на сайт zid-ko.com

Ревю на сайт zid-ko.com

Сподели ревюто

Кой Ви посреща в zid-ko.com?

При положение, че търсите строителна фирма в София, в сайта zid-ko.com ви посрещат услугите на строителна компания ЗИД-КО ЕООД. Самият уебсайт е оформен, така че бързо и лесно да се ориентирате в различните видове строителни услуги, които строителната фирма предлага – тези от които имате нужда да бъдат реализирани като ремонт във вашето жилищно пространство, офис, търговски обект, и мн други.

Предлагани услуги и цени

Зид-ко ЕООД е строително-ремонтна фирма, която изпълнява много широк набор от строителни услуги и всичко това е отразено в секциите в сайта. Най-богата на информация секция в сайта е Услуги и Цени, където са на разположение всички предлагани строително-ремонтни дейности от Зид-ко ЕООД. В същата секция има и препратка към Ценовата листа на строителната компания, където бихте могли да видите предложени както фиксирани цени за различните строителни услуги, така и цени по договаряне.

В услугите влизат изпълнение на сухо строителство чрез монтаж на гипсокартон, изпълнение на окачени тавани, изпълнение на растерни тавани, изпълнение на фигури от гипсокартон. Класическите строителни услуги – зидария, мазилка и замазка, шпакловане; ВиК услуги, услуги свързани с ел. инсталациите в жилищата – също са засегнати и могат да бъдат предложени като част от ремонт на апартамент в София и Софийска област; ремонти на офиси и магазини и др. В услуги влизат още: боядисване, боядисване с латекс. Различни монтажни и демонтажни дейности на топло и хидроизолации. Пословичен за компанията е качественият ремонт на баня, където се предлага професионално изпълнение по лепене на плочки и монтаж на настилки и облицовки.

Предимства и ползи

В сайта zid-ko.com, строителна фирма Зид-ко ЕООД е изложила и своите Завършени проекти както и Блог, които са много полезни за: запознаване чрез снимков материал на потребителите с качеството и професионализма на строителната фирма при изпълнение на най-различни строителни и ремонтни дейности; запознаваме чрез написани в блога текстове, които отразяват отношението на фирмата към актуалните въпроси, проблеми и решения в съвременното строителство – винаги в полза на собствениците на жилища, имоти, офиси, търговски площи и т.н.

Като основно предимство, което е видимо в сайта, може да се изтъкне информацията спомената още на началната страница, за услугите които самата строителна фирма извършва според вида поръчки: строителни услуги; проектиране и строителство ‘до ключ’; цялостни ремонти на апартаменти в София; дейност като подизпълнители на различни строителни услуги; ремонти на баня; предложения за закупуване и вземане под наем на имоти и още информация за строително-ремонтните дейности. Изберете zid-ko.com и изберете строителните услуги, необходими на вас и вашите проекти.

Полезни връзки

zid-ko.com

строителни услуги строителство

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top