Начало / Готини сайтове / Ревю на сайт ikonite.bg
Ревю на сайт ikonite.bg

Ревю на сайт ikonite.bg

Съдържание

Сподели ревюто

Кой стои зад сайта ikonite.bg

  Когато разглеждате сайта ikonite.bg, не трябва да виждате в него само търговската му страна, която в свързана с продажбата на икони  и възможностите за избор от богата колекция от авторски икони направени по канон, декупажи и репродукции на оригинални икони – всички част от дълговечната православна християнска традиция. Зад сайта (онлайн магазина за икони) стои авторски екип от иконографи – с водещ иконограф Борислав Донев – целият екип са майстори в занаята си. Те предлагат качество и спазване на православния канон при изготвянето на всяка икона. Цената на иконите е ниска, почти символична за този вид труд, защото иконите носят духа на традиционните занаяти и изключителна духовна наситеност вплетена в образите на Богородица, Христос, Богородица с Младенеца, икони на различните светии на православната църква, икони на ангели и архангели, икони на Възкресение Христово и много други.

Предимства за хората, които искат да закупят икона от ikonite.bg

Изключително важно за хората, които поръчат икона от сайта е, че получават Сертификат и Удостоверение за качество. Те гарантират както високото качество на изпълнение и личен подпис на художника, така и удостоверение от Св.Синод за правото на конкретното лице да рисува икони и че е спазил православния канон на изографисване.

Заедно с това, онлайн-пазаруването прави по-лесно достигането до иконографа; до вида на икона, която бихте искали да притежавате; избирането на иконата според повода, който ви е довел до нея и още много други предимства, които онлайн пазаруването позволява. В сайта получавате подробно информация за доставката и начина на плащане; можете да видите мнения на клиенти и да изберете икона по поръчка. В авторския блог на сайта, можете да намерите съвети за отношението към иконите в домашна среда и за тяхната сила и дух, които носят. Разбира се, осветяването на иконите след закупуване е ваше право и отговорност.

 

Какви икони се предлагат в онлайн магазина

В онлайн магазин за икони ikonite.bg, потребителите могат да се движат много лесно. Иконите са разпределени в категории, така че по-лесно да се избират от хората, конкретно: две големи секции в сайта Поводи и Покровителства са насочени директно според нуждите на хората от духовна подкрепа за тяхната вяра и за общо казано „нещата от живота”

В четири големи секции – Рисувани икони, Декупажи, Репродукции, Сребро и Злато – се намират икони според техните теми и образи: икони на Иисус Христос, икони на Богородица, икони на светци и пророци, икони на библейски сцени. Също така възможност за закупуване на икони на промоционални цени в секцията на сайта –

Промоции. Закупувате бързо и лесно икона онлайн и подкрепяте християнския дух и вяра, както и майсторството на занаята; ikonite.bg е вашият избор!

 

Полезни връзки

http://ikonite.bg/

икони

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top