Начало / Готини сайтове / Ревю на сайт banya-bg.com
Ревю на сайт banya-bg.com

Ревю на сайт banya-bg.com

Съдържание

Сподели ревюто

Какво ще намерите в banya-bg.com

Не случайно мотото, което е движеща сила в сайта на списание БАНЯ BG е „ Идеи за избор”. Това е своеобразен сайт, разположил е себе си информация под формата на списание с две разнопосочни функции. Те са еднакво полезни на широк кръг от потребители, които се интересуват буквално от „всичко за банята”.  Първата функция е да се предлагат визуални предизвикателно и уникални интериорни решения за банята, а втората е такава, че потребителите могат да поръчат на супер изгодни цени зададените предложения в най-различни категории за баня.

Разпределение на категориите в  banya-bg.com

Онлайн-списанието Баня BG съдържа в сайта си 6 категории, които са свързани с продукти и аксесоари за баня. Те са направени, така че потребителите да намират сайта продукта, който търсят. Серията продукти, които служат като идеи представени чрез снимки и кратко описание на самите продукти за баня, са представени в категориите: Плочки за баня, Гранитогрес, Мебели за баня, Фаянс, Смесители за баня, Душ и вана. Изложените предложения във всички категории могат да бъдат поръчани като цялостно предложение за обзавеждане в банята или като отделен продукт, които всеки да реализира в своята собствена баня.

Отделна категория, която също оформя характера на списание БАНЯ BG е „Идеи и Съвети”, където са поместени текстове, които осмислят по своеобразен начин предложенията за всички продукти и аксесоари за баня. Сайтът banya-bg.com е вдъхновение за всеки, който е решил да промени банята си според съвременните стандарти за красота, стил, естетика и функционалност.

Предимства на banya-bg.com

Както вече споменахме, списание БАНЯ BG, позволява чрез сайта да бъдат закупени най-модерните предложения за обзавеждане на интериора в банята. Освен това, като потребители на сайта вие получавате дизайнерски подход в определянето на съчетанията и тяхното разпределение в интериора. Списанието е в контакт с вносителите за страната на конкретно изложените продукти, така че бързо от идеята и вдъхновението да достигнете до закупуването на тези продукти, мебели, аксесоари и уреди за баня, които ще превърнат вашата баня, в мечтаното от вас помещение.

Полезни връзки

http://banya-bg.com/

гранитогрес Душ и вана Мебели за баня Плочки за баня Смесители за баня Фаянс

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top