Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта Vsichki-recepti.com
Ревю на сайта Vsichki-recepti.com

Ревю на сайта Vsichki-recepti.com

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са vsichki-recepti.com?

Много потребители влизат в сайта всеки месец за качествено тествани рецепти, съвети за техника, научни факти, ревюта на продукти и кулинарно вдъхновение.

Основан през 2020 г., към момента той има десетки хиляди посетители на месец. Освен това има много последователи в социалните медии. Сайтът публикува ежедневно съвети за готвене в Twitter, Instagram и Facebook и изпраща известия за ново съдържание в своя безплатен имейл бюлетин. Сайтът се стреми да предоставя качествено съдържание за всичко важно от историята и науката за кулинарията, традициите и културата на националната кухня, безопасността на храните и други. Той  споделя надеждни, тествани рецепти и е насочен към най-добрите идеи за здравословно хранене.

Как работи vsichki-recepti.com?

Това е професионален уебсайт, организиран по теми, който представлява информационен продукт, дело на екип от мотивирани професионалисти. Това е сайт за рецепти, който ще има над 10 000 рецепти от цял свят!

Екипът  приема трудът си на сериозно и влага много любов. Неговата мисия е да ви направи по-добър готвач и семейството и приятелите ви го оценят. Ако прекарате известно време на този сайт, можете да видите, че екипът работи много усилено, за да бъдат рецептите фактологични, точни, подробни, информативни и иновативни. Оставяйте вашите коментари, защото това би имало голямо влияние върху способността на екипа да подобри този сайт!

Екипът не отпечатва платени статии и държи да прави разлика между редакцията и рекламата, което е рядкост в днешно време. Това означава, че отзивите за продукти в рецептите са напълно безпристрастни. Поместените в рецептите препоръки за продукти, са такива, които екипът обича и за които знае, че може да ви помогнае да станете по-добър готвач. Кликвайки върху тях, те ще ви отведат до статия на този сайт, а не до производител.

Целта на vsichki-recepti.com

Мисията на екипа е да ви помогне да се храните по-добре. Наред с това читателите получават многобройни допълнителни предимства. Списъкът на тези предимства продължава да расте непрестанно, благодарение на обратната връзка с потребителите.

Най-важната цел, която екипът си поставя, е читателите да имат страхотни предимства, каквито никой друг кулинарен сайт не предлага. Те се стремят да предлагат безплатни електронни книги, списания, интервюта, уеб семинари, съвети за продукти, авторски рецепти и други. Целта е да се осъществи свързаност в общността на готвачи съмишленици, които могат да бъдат както любители, така и професионалисти.

Сайтът не разполага с голяма корпорация, която да го подкрепя – няма списание, няма телевизионна мрежа и се самоиздържа. Що се отнася до приходите, екипът е ориентиран стратегически. Заедно реализира уникален бизнес модел, който позволява на ангажираните в него да получават справедливо възнаграждение и да предоставят винаги страхотно съдържание.

Защо да изберете vsichki-recepti.com?

Екипът, който стои зад сайта, се стреми да се придържа към Етичния кодекс и да спазва  почтеност. Неговите оценки и отзиви никога не се влияят от рекламата, защото сайтът използва услуги на трети страни за продажба на реклами на този сайт, наречени рекламни мрежи и не участва пряко в процеса. Екипът се стреми да е честен по отношение на материалните взаимоотношения, политики и бизнес практики, така че читателите винаги да знаят разликата между редакция и реклама. Екипът не прави спонсорирани статии, платени статии, платени препоръки или платени публикации в социалните медии. Той винаги представя честни мнения, доколкото му е по силите. Свържете се с екипа на сайта, за да научите повече за това как да рекламирате на този уебсайт.

Екипът следи коментарите в долната част на всяка страница и ако имате въпрос, може да попитате.

Илюстрирането на авторски рецепти, предложени от читателите е нова концепция. Екипът не иска да ви ограничава от полезна за вас информация и не иска да плащате за нея. Той получава удоволствие от многобройните коментари, които му показват как  сайтът подобрява живота на хората.

Присъединете се към забавлението и влезте в кулинарния свят на vsichki-recepti.com. Вижте всички предимства и следете безплатно неговия бюлетин.

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top