Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта rabotnioblekla.bg
Ревю на сайта rabotnioblekla.bg

Ревю на сайта rabotnioblekla.bg

Сподели ревюто

Описание

Rabotnioblekla.bg е мястото, където можете да си купите качествено работно облекло и обувки  онлайн – от работни облекла и работни обувки за медицински работници, готвачи, строителни работници, предпазна екипировка и над 2500 разнообразни професионални облекла и обувки във всички области на бизнеса.

Rabotnioblekla.bg Ви гарантираме отлично качество, бърза доставка и достъпни цени!

За големи корпоративни клиенти и поръчки на едро предлагат специални отстъпки.
За редовни клиенти на едро и лоялни клиенти е разработена специална програма, при която отстъпките се прилагат автоматично в зависимост от приложимите условия за ползване на отстъпки.

Как са разпределени категориите в сайта?

Категориите и продуктите в сайта са разделе на няколко типа, споре дпрофесия, според сезон и според тип продук. Сайта предлага печат за индивидуално брандиране на всички видове работни облекла – якета, тениски, гащеризони, полугащеризони, панталони, работни ризи, блузи, елеци, шапки и всякакви изделия от текстил.

Защо да пазарувате в rabotnioblekla.bg?

Защо да пазарувате във rabotnioblekla.bg? Онлайн магазинът не следва модела на големите вериги, а се придържа към традиционния подход, характерен за градската култура въплътен в девиза: „ДОСТЪПНО ВИСОКО КАЧЕСТВО”.

Екипът на rabotnioblekla.bg е съставен от професионалисти с опит с над 25 години опит в производството и продажбата на работно облекло и предпразна екипировка.

 

Полезни връзки

Официален сайт: www.rabotnioblekla.bg

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top