Начало / Готини сайтове / Ревю на сайта creditportal24.com
Ревю на сайта creditportal24.com

Ревю на сайта creditportal24.com

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са creditportal24.com?

Уеб сайтът creditportal24.com предлага най-добрият избор между кредитни продукти за частни и юридически лица. Сайтът предлага бърз и лесен начин за сравнение между разнообразни продукти за всеки случай и всеки бюджет. Той включва съвети, мнения, коментари и анализи за дейността на всички лицензирани на кредитния пазар у нас кредитни доставчици. Всичко на едно място!

Екипът на онлайн платформата creditportal24.com се стреми да предостави достатъчно обективна и резюмирана информация на всеки читател, по интересуващите го въпроси, свързани с неговия информиран избор на финансови услуги и продукти.

Уеб сайтът предлага винаги актуална и проверена информация по отношение на утвърдените и ефективни банкови и небанкови дружества у нас, които са лицензирани за своята дейност в ЦКР и спазват нормативната уредба на РБ.

Сайтът creditportal24.com има за цел да повиши доверието на хората в услугите, предоставяни от разстояние и основен обект на неговата дейност са онлайн заемите, които са най-новият, гъвкав и надежден начин за получаване на финансови средства. Сайтът предлага нов подход за онлайн кредитирането в България, който напълно ще промени имиджа, който потребителите имат по отношение на този вид заеми.

Мисията на creditportal24.com?

Мисията на членовете на екипа на сайта е да предлага прости и ефективни решения на тези, които се нуждаят от тях.

 

Целта на creditportal24.com

Екипът се стреми да изгради доверителни и трайни отношения с всички свои клиенти. Лекият интерфейс е насочен към това да се предлагат на потребителите възможности да направят информирано решение, винаги когато са във финансова нужда.

Принципи на creditportal24.com

Уважение към клиента – да съобщава правилно и прозрачно цялата информация, от която клиентите се нуждаят, за да направят своя информиран избор. Членовете на екипа са отворени за диалог и подкрепа по всяко време.

Отговорното кредитиране се счита за ключът към успеха на справедливите и взаимно изгодни отношения с клиентите.

От етапа на кандидатстване за кредит, екипът помага на клиента да оцени финансовото си състояние и се старае да му предлага заеми, адаптирани към неговото положение. За членовете на екипа е важно изплащането на заема да не се превърне в тежест за клиентите, ето защо се опитва да предостави оптимално добри решение за всеки конкретен случай.

Възприемчивост – членовете на екипа са отворени към диалог и подкрепа по всяко време.

Полезни връзки

Официален сайт: https://creditportal24.com

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top