Начало / Готини сайтове / Ревю на брокерският сайт за кредити – Кредиторио
Ревю на брокерският сайт за кредити – Кредиторио

Ревю на брокерският сайт за кредити – Кредиторио

Съдържание

Сподели ревюто

Кои са Кредиторио?

Сайта е създаден с цел да се улеснят потребителите в избора им на бърз кредит. Фирмата предоставя каталог с пълно описание на услугите на кредитните компании. В сайта им можете да се запознаете повече за услугите на кредитните фирми, техните условия и изисквания. Всички фирми в сайта са регистрирани от БНБ като финансови институции и няма опасност да бъдете измамени от частни лица или лихвари. Освен описание за всяка една фирма, има и контакти на конкретната фирма чрез, които можете директно да се свържете с финансовата институция и да питате за допълнителна информация.

Защо да изберете сайта Кредиторио (creditorio.eu):

 1. Избор на сума – Имате възможност да изберете заем според Вашите нужди: заеми до 100, 200, 2000 , 5000 лв.
 2. Местоположение – Можете да изберете кредит според Вашето местожителство: гр. София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора и други.
 3. Кандидатстване – Подробно описание за кандидатстването за кредит и необходимите документи.
 4. Покриване на текущи комунални разходи – цените у нас са променливи на ежедневна база. Жалкото разбира се, е че тяхната посока е винаги нагоре. Изключение на правилото не правят и сметките ни за ток, парно, вода, телефон. Именно подобни разходи понякога са едно сериозно основание да прибегнем до бързи кредити.
 5. Временна нетрудоспособност или болест. Понякога обстоятелствата са неблагоприятни към нас. Случва се да преживеем инцидент, който да ни лиши от обема приходи, които сме свикнали да получаваме. Използването на бързи кредити в този случай ни дава възможност да реагираме адекватно на създалата се ситуация.
 6. Загуба на работа. Една изключително често срещана причина, която предопределя нуждата ни от бърз кредит си остава загубата на работа. Ако не искаме да правим крачки назад в професионално отношение, един отпуснат заем ни дава опция да постигнем това.
 7. Покупка на стоки. Не рядко ни се налага да подновим или закупим дадена вещ с важно значение за нашият бит и то в случаите, когато не разполагаме с достатъчно средства за тази цел. Именно тук отпуснатия бърз кредит ни дава възможност да бъдем изключително гъвкави и да не се лишаваме от жизнено важни стоки.
 8. Внезапни разходи – на всеки се случва да изпита остра нужда от пари на заем, с които да посрещне внезапно възникнали проблеми. Спукани водопроводи, повредена мебел, ремонт на битова техника са все неща, които изискват средства за ремонт и поправка, а ако не разполагаме с такива, то прибягването до бърз кредит е нещо напълно оправдано и логично.

Плюсове

Можете да изберете фирма за бързи кредити според това дали:

 • Имате лошо кредитно досие
 • Не сте на трудов договор до получавате доходи
 • Вие сте по майчинство или сте пенсионер с ниска пенсия
 • Изкате да кандидатствате онлайн, без да ходите до офиси
 • Искате да кандидатствате бързо и лесно да Ви одобрят за кредит

Минуси

 • Сайта Кредиторио няма рейтингова система
 • Данните за контакт не са пълни.
 • Няма чат форма за контакт

Връзки

Сайт: https://www.creditorio.eu/

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/creditorios/

Гугъл плюс страница: https://plus.google.com/110335234380915876011

сайт за кредити

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top