Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/seojedib/addons/wickeble/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
 ПОДАРИ С ЛЮБОВ – магазин за подаръци | Wickeble
Начало / Готини сайтове /  ПОДАРИ С ЛЮБОВ – магазин за подаръци
 ПОДАРИ С ЛЮБОВ – магазин за подаръци

 ПОДАРИ С ЛЮБОВ – магазин за подаръци

Съдържание

Сподели ревюто

Подари с любов” е магазин за необикновени подаръци, често пъти изненадващи, нестандартни и съединени с топло лично отношение. Цените на подаръците са различни, а те самите биват от много луксозни, до достъпни за всеки повод. Но вниманието ни към специалния човек в нужния момент никога няма цена.

При нас ще намерите както подарък, изработен с желана от Вас снимка, послание или изображение, така и подарък – закачка към близките Ви хора.

Може да изберете от позлатени изискани вещи, до уникални ръчно рисувани картини, или истински вихър от идеи и цветове в сватбените предмети и декорации. Предлагаме мили подаръци за децата, но и свежи идеи за техните дядовци. Много от комплектите са свързани с шеговит или признателен поглед към определена професия. Кой не би искал да получи своята лична купа за постижения, подписана от приятели и колеги?

Разбира се, не всички подаръци са адресирани само към един човек! За веселото прекарване на Вашата компания сме приготвили забавни игри, изненади и късмети.

Някои от даровете биха предизвикали нежността, а други – искрения смях на любимия Ви човек. А всъщност, нали няма по-хубаво нещо по празници от доброто ни настроение.

КАКВО ПРЕДЛАГАТ?

  • Уникално красиви бижута с камъни, перли и вградени естествени цветя, раздвижен и нестандартен дизайн!
  • Подаръци за жени, мъже, деца, баби и дядовци; подаръци за ловджията, учителката, колежката или шефа…
  • Персонално изработени чаши, часовници, грамоти, награди, етикирани бутилки и много други.
  • Готов бебешки сет, позлатени талисмани, бебешки дневници, кутии за спомени и много други изненади за добре дошли сред нас на малките човечета, и разбира се – в помощ на техните майки.
  • Шоколади и бонбони, с уникално послание и чудесен вкус!
  • Специални подаръци за влюбени – ключодържатели, катинарчета, чаши и още нестандартни неща. Много от посланията си за деня на влюбените или за осми март също ще намерите при нас.
  • Наближава Рождество Христово! С нашите коледни подаръци ще зарадвате и развеселите близките си. Предлагаме кутии с късмети за всеки ден от годината, интересни игри, бутилки с вино, всички с чудесни опаковки.

КАК НАШИТЕ ПРОДУКТИ ДА СТИГНАТ ДО ВАС?

Можете да поръчате през сайта, фейсбук или по телефона, като получаването им става по куриер. Чупливите вещи са надлежно и предпазливо опаковани, като имате опция за връщане на предмета. За скъпите подаръци над 99 лева, каквито са много от бижутата и монетите с послание , доставката за Вас е безплатна!

Ако сте от София можете да получите подаръка си направо от нашия магазин в жк „Белите брези”, ул. „Хайдушка гора” 40.

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top