Начало / Готини сайтове / Онлайн магазин за обувки Компас
Онлайн магазин за обувки Компас

Онлайн магазин за обувки Компас

Съдържание

Сподели ревюто

Говори ли ви нещо името Имелда Маркос? Вероятно не. Това е жената на филипинския диктатор Фердинанд Маркос, останала в историята като жената, притежаваща над 2700 чифта обувки. Истината е, че в почти всяка жена дреме по една Имелда Маркос или поне Кари Брадшоу. Жените просто обожават обувките и никога няма да чуете някоя от тях да каже, че обувките, които притежава са напълно достатъчни.

Единственото, което жените обичат повече от обувките са марковите обувки – тези, които от пръв поглед говорят за изпълнение, равносилно на висш пилотаж при дизайна, изработката и подбора на материалите. Не само жените обаче, а и голяма част от мъжете предпочитат марковите обувки и то не толкова заради уникалната им визия, а защото осигуряват удобство и дават усещане за стабилност.

Марковите обувки, тези на изтъкнати европейски и световни производители са предпочитани, поради доказаната си здравина и устойчивост на деформации. Макар да не говорим за моделите на Маноло Бланик и Джими Чу, много от европейските производители създават продукция, която не отстъпва по качество на тази на световно известните модни дизайнери, а в някои отношения дори ги превъзхожда.

Магазин за обувки Компас – най-удачният избор за покупка на маркови обувки

Ако сте любител на качествените маркови обувки, вероятно ви вълнува сериозно въпросът кое е най-подходящото място за тяхното закупуване? Разбира се, най-висока гаранция за произхода на обувките дават фирмените магазини на съответните марки, но не всеки български потребител има достъп до такъв, както и желание да похарчи допълнителни средства за пътуване до най-близкия град, в който са представени.

Тук е моментът да оценим ролята на онлайн магазините като посредник между хората и любимите им обувки. Компас е онлайн магазин за обувки, от който можете да закупите оригинални маркови обувки на най-големите европейски брандове. Този магазин ви дава възможност не просто да закупите чифт качествени обувки, а да го направите по възможно най-удобния за вас начин – с онлайн поръчка и напълно безплатна експресна доставка.

Макар че у нас скептиците по отношение на онлайн пазаруването на обувки преобладават, електронната търговия при този тип изделия постепенно набира все повече последователи. Недоверчивият българин започва да се отпуска и да избира все по-често пазаруването в глобалната мрежа, благодарение на коректните търговци, какъвто е и магазин Компас. Този магазин си партнира директно с вносителите на прочутите марки, както и с най-големите родни производители на обувки.

Какво ви предлага Компас?

Магазин за обувки Компас ви предлага изобилие от дамски, мъжки и детски обувки на утвърдени европейски брандове. В продуктовия каталог на магазина са представени едни от най-големите имена в обувната индустрия, сред които: Salamander, S.Oliver, Clarks, British Knights, Bugatti Shoes, Caprice, Carano, Gabor, Jana Shoes, Marco Tozzi, Prativerdi, Rieker, Tamaris, Sisley, United Colors Of Benetton, Xcess и най-прочутите бразилски брандове: Ipanema, Rider и Zaxy, създаващи най-уникалните летни модели джапанки, сандали и чехли.

За разлика от повечето физически магазини, Компас ви дава възможност да се насочите бързо към търсените модели, обособявайки всеки тип обувки, както и всяка марка в отделна категория. Разглеждането на каталога на Компас е истинско удоволствие, а изобилието от качествени и актуални на модните тенденции модели – невероятно.

Онлайн магазин за обувки Компас ви предлага не само обувки, а отношение – такова, каквото искате да срещате във всеки оф или онлайн магазин. Политиката на този магазин е насочена изцяло към потребителското удоволствие и удовлетворение. Освен напълно безплатната доставка на всеки закупен модел, вие получавате също право на оглед и проба преди заплащане на изделието. Политиката на замяна и връщане на закупените стоки, която магазинът следва е изцяло в унисон с добрите търговски практики.

Изгодни цени

Цените на обувките в Компас са много по-ниски от тези в повечето физически магазини. Това се дължи на факта, че при онлайн търговията са избегнати огромните разходи за наем, какъвто плащат всички оф-лайн магазини и който добавя към стойността на голяма част от предлаганите в тях стоки.

Компас предлага постоянни и големи намаления. При някои модели отстъпката достига до 60 – 70% от реалната цена, а това едва ли ще убегне от вниманието на търсачите на изгодни предложения. В този онлайн магазин за обувки ще намерите подходящия модел за всеки сезон, вкус и повод. Тук хора от различна възраст, пол и социално положение могат да пазаруват удобно, бързо и наистина изгодно.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top