Начало / Полезно / Няколко съвета за жени с извивки, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно
Няколко съвета за жени с извивки, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно

Няколко съвета за жени с извивки, които ще ви помогнат да изглеждате перфектно

Сподели ревюто

Има много жени с извити форми, които се притесняват  как ще изглеждат определени части от тялото им , като корема, когато става въпрос за обличане. Ако имате извивки, не избирайте твърде големи дрехи, които придават обем на тялото. Вместо това изберете дрехи, които стоят по-добре и помагат да се подчертае формата на тялото, особено талията.

Кажете „да“ на панталоните с висока талия

Панталоните с висока талия ще ви помогнат да скриете областта на корема и да подчертаете  талията, подчертавайки много повече извивките ви.

Нито едно облекло не е пълно без подходящите обувки.

Трябва да обърнете внимание и на обувките си. Избягвайте тези с презрамки около глезените, които визуално скъсяват краката. Класическите обувки в по-неутрални цветове ще ви помогнат да изглеждате по-стройни и по-високи.

Аксесоарите

Дългите колиета  са най -подходящите аксесоари, ако имате къс врат. Носенето на дълъг шал създава същия ефект.

Носете поли

Полата тип молив , изработена от плътен материал или тъмен цвят, ще ви помогне да скриете области като корема, като същевременно подчертавате извивките. Освен това, в комбинация с токчета , вие ще можете да подобрите тялото си максимално.

Линии и форми

Обърнете специално внимание на линиите и формите и търсете тези, които хващат окото ви. Страхотен трик е да носите костюми с еднакъв цвят сако и панталон. Това създава непрекъсната линия, която ви кара да изглеждате по-високи и по-стройни. Можете също така да създадете форма на пясъчен часовник, като носите вталени рокли.

Използвайте чанти с подходящ размер

Препоръчително е размерът на торбичките да е пропорционален на вашето тяло . Много малките чанти не са най-добрите , но можете да изберете средно големи чанти през деня . За вечерно облекло има удобен трик, който можете да следвате, за да разберете дали една чанта е правилния размер: ако не я виждате зад ръката си, значи е твърде малка.

Поставете дрехите си на пластове

Въпреки това, което повечето хора мислят, напластяването не означава непременно добавяне на обем. Напротив, може да помогне да се определи формата на тялото.

Например, носенето на топ с хубава жилетка вместо тениска може да ви помогне да подобрите извивките си. Можете дори да се осмелите с топ и панталон с висока талия.

Гримът може да бъде един от най-добрите ви съюзници. Създаването на отблясъци и сенки върху лицето е трик, който се използва в модната индустрия от дълго време. Това ще ви помогне да увеличите скулите си и дори да направите носа си да изглежда по-малък.

 

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top