Начало / Услуги в България / Как да получите добър заем до заплата – ръководство за не толкова богатите и известните
Как да получите добър заем до заплата – ръководство за не толкова богатите и известните

Как да получите добър заем до заплата – ръководство за не толкова богатите и известните

Сподели ревюто

Какво представлява заемът до заплата?

Кредитът до заплата е краткосрочен заем, който обикновено се тегли до следващото плащане. Обикновено това е необезпечен заем (т.е. не е необходимо да предоставяте обезпечение или имущество като гаранция) и често се предлага с високи лихвени проценти. Може да се нуждаете от редовен доход и добър кредитен рейтинг, за да имате право да заемете парите. Тези заеми често са насочени към хора с лош кредитен рейтинг.

Защо заемите до заплата са толкова популярни?

Кредитите до заплата са изключително популярни, защото хората знаят, че ще получат парите в деня, в който кандидатстват за кредит. Няма никакви кредитни проверки и можете да получите одобрение бързо. Освен това не се изискват гаранционни депозити или други форми на предварителни плащания.

Можете да кандидатствате за заем до заплата онлайн и да получите незабавно решение. И за разлика от някои банки, не е необходимо да чакате парите да бъдат преведени по сметката ви. Те са на ваше разположение веднага след като изтеглите заема.

Как да получите добър заем до заплата

Ако ще получавате заем до заплата, трябва да направите всичко възможно да получите добър такъв. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат:

Не вземайте назаем повече, отколкото можете да си позволите да върнете: Вече говорихме за това, но си струва да го повторим. Уверете се, че вземате само това, което можете да си позволите да изплатите.

Оглеждайте се: Уверете се, че сте получили най-добрата лихва. Също така, не вземайте заем от първата компания, която ви попадне. Не забравяйте да се огледате и да разберете коя компания предлага най-добрите лихви и условия.

Уверете се, че можете да го изплатите: Уверете се, че имате план за погасяване на заема навреме. Не искате накрая да бъдете обвинени в принудително погасяване на кредита.

Избягвайте онлайн заеми до заплата: Те наистина са само в краен случай. Те са с изключително високи лихвени проценти и от тях може да се излезе много трудно.

Вземете паричен заем от кредитната си карта: Ако имате кредитна карта, може да получите паричен заем от нея. Това определено е вариант, който трябва да обмислите.

Обобщение

Ако искате да получите заем до заплата, уверете се, че получавате добър заем. Уверете се, че пазарувате, получавате заем с нисък лихвен процент и имате план за погасяването му навреме.

По този начин ще можете да получите парите, от които се нуждаете, без да потънете в дългове. А ако вземете лош заем до заплата, това може да ви струва още повече пари в дългосрочен план.

Автор: Radostin Valeov

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top