Начало / Услуги в България / Здравословно отслабване със съветите на д-р Камен Каменов
Здравословно отслабване със съветите на д-р Камен Каменов

Здравословно отслабване със съветите на д-р Камен Каменов

Съдържание

Сподели ревюто

Наднорменото тегло несъмнено е бичът на нашето време и хората, водещи непрекъснати битки с него, изпитват вътрешна дисхармония, което определено задълбочава проблема.

Наред с това, по-пухкавите сред нас като че ли по-често се оказват жертва на депресията, предизвикана именно от несигурността в себе си.

Оттук логично следствие е и вземането им на дръзки, недобре обмислени решения за корекция на текущото им телесно тегло, което често може да завърши неособено добре за здравословното им състояние.

Всичко това се оказва голяма, огромна грешка, която може да ви струва твърде скъпо!

Не погубвайте себе си, не посягайте на най-милото и драгото си – здравето!

Доверете се на здравословните алтернативи за редуциране на теглото и професионалните съвети на екипа на д-р Камен Каменов, помогнали на толкова много хора, намиращи се в същото положение!

anislav

„Умно“ отслабване с 13-седмичната програма и индивидуалната 90-дневна диета

Запознайте се с една иновативна, съвременна и напълно безвредна програма за отслабване, продължаваща в период от 13 седмици, чиято основна цел е да помогне на участващия да стопи килограмите посредством изграждане на здравословни хранителни навици и повишена физическа активност!

За разлика от много други краткосрочни или дългосрочни диети, обещаващи едва ли не мигновени резултати, 13-седмичната програма за отслабване е разработена от специализиран лекарски екип с дългогодишен опит и е базирана върху индивидуалните потребности на пациента/участника.

Какво представлява програмата за отслабване

Ако трябва да се впуснем в детайли, специализираната 13-седмична програма за отслабване представлява групова терапия, в която участват между 12-15 души, всеки от които е мотивиран и въоръжен с търпение и воля по пътя към положителната промяна!

Самата програма включва общо 13 тематични занятия с продължителност 2 часа, през които се извършва замерване на физическите показатели на участниците, изчисляване на временните резултати,  последвано от изнасяне на лекции по темата с фокус върху методите за изграждане на здравословни хранителни навици и тяхното запазване и следване в бъдещето.

В 13-седмичната програма за отслабване се залага и на професионалната помощ на личен треньор за записалите се в групата, който съдейства за изготвянето на специален и индивидуален хранителен режим, отговарящ на потребностите на всеки от участниците.

Именно персоналният треньор се заема с нелеката задача да изготви стартова схема на хранене за всеки от желаещите да променят коренно начина си на живот и светогледа си.

През първия месец записалите се разполагат със свое индивидуално меню, но самата идея, вкоренена в 13-седмичната програма за отслабване на д-р Камен Каменов, е да се помогне на диетуващите в бъдещия им подбор на такива храни, които да пасват на индивидуалните им потребности и вкусови предпочитания, разбира се!

Освен всичко това, самата програма стартира и финишира с телесен анализ на участниците!

veneta

В началото, средата и края на 13-седмичния курс за отслабване записалите се преминават през контролно замерване на физическите показатели с помощта на специален уред за целта, а именно Биоимпедансовия телесен анализатор ТАНИТА, с който се отчитат в % водно съдържание в организма, мускулна маса, метаболитна възраст, мазнини и прочее.

Настрана от това, 13-седмичната програма за отслабване още залага и на бърза резултатност и ефективност посредством повишаване и стимулиране на ежедневната физическа активност на всеки участник. С други думи, курсът залага на присъствието на спорта като натурален, естествен способ за подобряване качеството на живот, самочувствие и вътрешна нагласа.

Екипът на д-р Камен Каменов още предлага един изключително ефективен и напълно безвреден начин за сваляне на излишните килограми, представен под формата на индивидуално разработена 90-дневна диета.

Навярно и вие сте се натъквали на какви ли не сложни, стресиращи и твърде ограничаващи диетични схеми на хранене, които в крайна сметка само изтощават тялото без никаква резултатност.

Забравете за подобен сценарий – запишете се още сега в новите ни пролетни групи за отслабване, за да се видите в желаната физическа форма навреме преди жадуваните летни отпуски!

Отслабнете здравословно без да вредите на тялото си с правилните методи и професионални лекарски съвети на екипа на д-р Камен Каменов!

Бъдете бързи в решенията си, защото местата са ограничени, а лятото няма търпение вече да идва!

Автор: webselo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Един коментар

  1. А някакво мнение относно за 90 дневната диета?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top