Начало / Готини сайтове / Бебешки колички – кои са най-предпочитани?
Бебешки колички – кои са най-предпочитани?

Бебешки колички – кои са най-предпочитани?

Сподели ревюто

Класификацията на детски колички може да е въз основа на най-различни фактори – сезона, според възрастта на детето или пък според броя на местата. Днес обаче решихме да ви запознаем с най-търсените бебешки колички според наблюденията на консултантите на онлайн магазин bebeland.net , за да ви улесним задачата по избор на подходящ вариант за вашето дете.

Зимни и летни бебешки колички
Количката на първо място трябва да бъде безопасна за детето, но и в същото време комфортна. Именно поради това се налага да съобразим бебешката количка с конкретния сезон. Покупката на зимни бебешки колички е наложителна, особено ако ще я използвате често. Всички зимни бебешки колички са подсигурени със стабилни гуми, предназначени за по-трудните зимни условия по пътищата. Именно поради тази причина си заслужава инвестицията в качествена зимна количка, която да е безопасна за детето и да преодолява препятствия като заледени повърхности, лед или сняг. Летните бебешки колички пък са отличен вариант за топлите дни, защото са леки, маневрени и компактни за транспортиране навсякъде. Бъдете сигурни, че една лятна бебешка количка не е просто каприз, а продукт, който значително ще улесни разходките ви и ще ги направи още по-приятни в слънчевите дни. Повечето бебешки колички притежават и друго предимство – специални сенници, които да предпазват бебето от вредните слънчеви лъчи.

Практични комбинирани бебешки колички
Комбинираните детски колички са решение, което спестява пари, защото са подходящи за всеки сезон и не е нужно да закупувате отделно лятна и зимна количка. Те спестяват и място в дома, особено ако живеете в малко жилище и нямате достатъчно място за съхранение на две колички. Точно поради тези причини над 80% от родителите закупуват именно комбинирани бебешки колички, въпреки че не са толкова бюджетни, колкото останалите опции на пазара, но пък може да сте сигурни, че инвестицията напълно си заслужава.

Бебешки колички 3 в 1
Друг предпочитан вариант са така наречените бебешки колички 3 в 1, които съчетават функции за транспортиране на детето във всеки момент, защото включват детско кошче за новородени, обикновена бебешка количка и столче за кола. Най-удобното при тези колички е, че закупувате всичко заедно и в комплект.

Бебешки колички за близнаци
При покупка на колички за близнаци трябва да бъдете педантични относно сигурността, тъй като тук вече става въпрос не за едно бебе, а за две. Количките за близнаци представляват всъщност две колички, слети в едно, което е страхотно, защото освен, че не е нужно да инвестирате в две колички, вашите бебета няма да бъдат разделяни по време на разходката. В момента на пазара има разнообразни модели бебешки колички за близнаци, според варианта на разположението на двете бебета. Тук съветът е един – изберете това, което ще бъде най-удобно за вас.
Това са видовете колички за бебета, определени като най-предпочитани от младите родители според консултантите на bebeland.net. Когато избирате детска количка се водете от факта, че всъщност инвестирате в сигурността и удобството на най-ценото – детето ви.

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top