Начало / Готини сайтове / Ревю на Bebefon.bg – Форум за цялото семейство
Ревю на Bebefon.bg – Форум за цялото семейство

Ревю на Bebefon.bg – Форум за цялото семейство

Сподели ревюто

Кои са Bebefon.bg?

Тъй като отскоро съм татко обръщам все повече внимание на грижите за малките деца. Това разбира се няма как да се случи, ако нямам верен помощник до себе си, а именно чичко Гугъл. Най-ценните съвети винаги научавам от Интернет, като не пропускам да споделям кои сайтове ми правят силно впечатление. Такъв е и сайта bebefon.bg. Ако трябва да правя някакви асоциации, първоначално името на сайта ме кара да си мисля, че става въпрос за бебефони (което би било идеалното домейн име за сайт за бебефони по мое мнение). Но сайта не е за бебефони.

Bebefon.bg е български Интернет форум, чийто слоган е „Всичко за семейството“. Създаден е с цел да помага на бъдещи и настоящи родители, но също така има подфоруми, които касаят цялото семейство.

Какво съдържа сайта Bebefon.bg?

Форумът Bebefon.bg се дели на няколко подфорума и ще напиша няколко изречения за всеки един от тях.

Основен форум

основен-форум

Темите, които се дискутират в основния форум са:

 • Бременност
 • Раждане
 • Отглеждане
 • Възпитание

Смятам, че тези теми макар и малко, обхващат всичко за бебетата и децата.

Живот

живот

Темите във форум „Живот“ засягат неща от всекидневието на всяко едно семейство, а именно:

 • Дом и обзавеждане
 • Сметки и семеен живот
 • Здраве и красота
 • Кулинария
 • Хоби и развлечения
 • Новини и клюки
 • Пазар
 • Друго

Не се чудете дали да пуснете мнение, а ако имате такова – направо го пускайте смело в някой от форумите, които ви касаят.

Административен

административен

Това е помощен форум в който можете да пишете предложения относно форума.

Плюсове

Форума bebefon.bg има свеж и приятен дизайн, който не натоварва окото. Лесен е за четене и навигация. Като всеки един форум, за да пишете в него трябва да имате регистрация. За улеснение обаче, вие имате възможност да се логнете и чрез вашия Facebook профил. Още един голям плюс за форума е, че има красива мобилна версия, която прави сърфирането през телефон много приятно. Форума разполага с калкулатори, като за момента наличен е само полов калкулатор.

Минуси

Като единствен минус мога само да посоча малкото на брой теми в сайта. Но това се дължи на факта, че форума е нов.

Полезни връзки

Сподели ревюто

Съдържание1 Кои са Bebefon.bg?2 Какво съдържа сайта Bebefon.bg?2.1 Основен форум2.2 Живот2.3 Административен3 Плюсове4 Минуси5 Полезни връзки Кои са Bebefon.bg? Тъй като отскоро съм татко обръщам все повече внимание на грижите за малките деца. Това разбира се няма как да се случи, ако нямам верен помощник до себе си, а именно чичко Гугъл. Най-ценните съвети винаги …

Обобщение на ревюто

Дизайн
Ползваемост
Полезно за потребителите

В заключение : Форумът bebefon.bg е създаден с добрата идея да помага на младите родители, както и на бъдещите такива. Въпреки, че в момента форума има доста малко мнения, той има пълния потенциал да се развие и да достигне до по-масовата аудитория.

83

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top