Начало / Услуги в България / Ревю на Бутик за употребявани лаптопи Интерсервиз-20
Ревю на Бутик за употребявани лаптопи Интерсервиз-20

Ревю на Бутик за употребявани лаптопи Интерсервиз-20

Сподели ревюто

В България има доста известни фирми, предлагащи употребявани лаптопи, компютри и монитори, но има една фирма, която и до ден днешен успява да предложи множество устройства с високи технически параметри и изрядна визия, същевременно на много достъпна цена. Става въпрос за Интерсервиз-20.

Кои са Интерсервиз-20?

Компанията е водеща и близо 19 години е лидер в предлагането и продажбите на употребяван хардуер, но най-важно е доверието на хората, закупили втора ръка лаптоп или друга компютърна техника от Интерсервиз-20. Благодарността и доверието в бранда, можем да видим в десетките позитивни коментари на сайта им от доволните клиенти, които винаги избират тях. Фирмата е специализирана в предлагането и продажбата само на техника в изряден външен вид и перфектно техническо състояние.

Фирмата не е директен вносител на употребявана техника, но нейната сила е в друго – специалистите от Интерсервиз-20 правят предварителен подбор само на най-най-доброто, което се внася в България. По този начин предлагат елитна селекция от продукти, понякога превъзхождащи новите образци в магазините. Така за много по-малка сума пари може да си закупите бизнес клас лаптоп втора употреба или Mobile Workstation вместо нов лаптоп с посредствени параметри.

Какви продукти предлага Интерсервиз-20?

Тук не говорим просто за употребявана компютърна техника. Такава може да се намери под път и над път. Интерсервиз-20 предлага есенция от маркови лаптопи втора ръка, както и среден и висок клас употребявани компютри и работни станции в идеално техническо състояние. Всичко е прегледано и подбрано, така че да задоволи вкуса и изискванията на най-претенциозните клиенти и дори тези, които не биха искали лаптопа им да изглежда употребяван. Същия бизнес модел важи за употребяваните монитори и принтери, дори понякога мега компактни таблети и ултрабук устройства.

Предимства при покупка от сайта на Интерсервиз-20

Най-качествена техника

Само на страниците на виртуалния каталог www.is20-bg.com ще можете да намерите множество атрактивни оферти за хардуер втора употреба в бутиково състояние, много често неразличим от новите продукти.

Отлична цена

Продуктите са на изключително изгодни цени, за да може всеки който пожелае да се сдобие с вече употребяван лаптоп, компютър или друго дигитално устройство за дома или офиса.

Лесна локация

Всичко може да видите на сайта им www.is20-bg.com и в шоурума почти в центъра на София.

Гаранция

Всеки продукт се предлага с писмена 6 месечна гаранция, а преди покупката може да разчитате на безплатна консултация от експерт на фирмата.

Контакти:
Официален сайт: www.is20-bg.com
Facebook
Google+

За поръчки на употребявана техника:
Skype: petar.achev
Телефон: 02 / 931 07 65
Gsm: 0888 680 477 и 0888 422 617

Автор: Теодор Захариев

Теодор Захариев е собственик на сайта Wickeble.com. Работи, като SEO мениджър в екипа на Студио Кипо и е собственик на SEO блога SEOTEO.info
Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top